Στόχος

Στόχος μας να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους συνεργάτες μας, χτίζοντας δυνατούς δεσμούς.


Αξιοπιστία

Δουλεύουμε με απόλυτη διαφάνεια. Θέλουμε ο συνεργάτης μας να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε καλά χέρια!


Εμπειρία

Η πολύπλευρη εμπειρία μας, σε διάφορους τομείς της κατασκευής, αποτελεί κλειδί στην ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών μας.


Ποιότητα

Η προσοχή μας στην λεπτομέρεια, η ανάγκη μας να παράγουμε τέλειο αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο στην παράδοση προϊόντων άψογης ποιότητας.

Συμβουλευτική, Μελέτη, Κατασκευή

Στην ECOΔΟΜΕΙΝ προσφέρουμε υπηρεσίες τόσο σε συναδέλφους μηχανικούς όσο και σε ιδιώτες/εταιρείες σε όλους τους τομείς της κατασκευής. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη τεχνική λύση για κατασκευαστικά έργα ή καλύπτουμε συγκεκριμένη και ζητούμενη παροχή υπηρεσίας μικρής κλίμακας. Το γραφείο μας παρέχει:

  • πλήρη συμβουλευτική για αναπτυξιακά προγράμματα (ΕΣΠΑ) από την αρχική αίτηση, την τελική υλοποίηση/κατασκευή, μέχρι την αποπληρωμή
  • μελέτες, άδειες οικοδομών και μικρής κλίμακας
  • επίβλεψη και κατασκευή έργων (οικοδομές, φωτοβολταϊκά, αιολικά πάρκα)
  • έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, μελέτες ΚΕΝΑΚ και ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων

Ακόμα έχουμε  συνεργασίες με συνεργεία που αναλαμβάνουν όλες τις εργασίες που θα απαιτηθούν από την διακόσμηση μιας κατοικίας, την ανακαίνιση μέχρι την κατασκευή ενός βιοτεχνικού κτιρίου.

Χτίζουμε σχέσεις δυνατές

 

ECOΔΟΜΕΙΝ - Τεχνικό Γραφείο Νίκος Ζωνίδης - Ιωάννινα
Picture of Νίκος Ζωνίδης
Μηχανικός

Νίκος Ζωνίδης

He started out as a small contractor, undertaking and construction of small projects. In mid 30s and led the company from the front.